Afspraak maken voor trimbeurt

  • Laat de hond goed uit voor vlak voor de behandeling.
  • Mochten er bijzonderheden zijn dan graag even melden.
  • Graag contant afrekenen bij het ophalen van de hond. Betaling via tikkie of mobiel bankieren is ook mogelijk. Prijsafspraak wordt gemaakt voor de behandeling. Betalen is na de behandeling.

Bel of mail me even voor een afspraak.

Openingstijden; maandag, dinsdag en woensdag, donderdag, vrijdag van 9.00 tot 17.00. 

Telefonisch bereikbaar van 9.00/ 17.00.

Tel; 06- 18 63 90 68                                                                      

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit

 

Te laat brengen en/of halen:

Probeert u uzelf zoveel mogelijk aan de afgesproken tijd te houden en op tijd te komen en niet te vroeg uw hond op te halen. Het is dan heel waarschijnlijk dat ik nog niet klaar ben met de trimbeurt en kan de hond niet verder behandelen als de baas binnenkomt. De hond denkt dan klaar te zijn namelijk en wil weg naar buiten! Het kan dan voorkomen dat ik u buiten laat wachten zodat ik de hond klaar kan maken.

No Show of dezelfde dag annuleren:

Als u de afspraak bent vergeten of u komt niet opdagen om wat voor reden dan ook zal ik natuurlijk eerst contact opnemen. Annuleren wordt 24 uur van te voren gedaan zodat ik nog tijd heb om een ander in uw plaats te laten komen. Uiteraard heb ik begrip voor overmacht en probeer ik u hier zoveel mogelijk in tegemoet te komen. Maar als u zonder reden niet op de afspraak komt zal ik een factuur moeten sturen met de kosten voor de trimbeurt. Ik heb uw hond namelijk wel ingepland en sta nu te wachten.